PANZIÓ HORÁREŇ

 

Horáreň vendégház található a falu Dedinky részt Dobšinská Maša déli részén a Szlovák Paradicsom gát Palcmanska. A szálloda nem csak könnyű sétákat, gyönyörű vidéken, hanem a lehetőséget kihívást túrázás túrázás a szakadékok és a síkság, a Szlovák Paradicsom (járkálni a szurdok, Kláštorisko, Raven Rock), és marad a vízben (csónakázás, úszás, horgászat).

A létesítmény egynapos kirándulásokat autós városnézésre Szepes és Gömör (Szepesi vár Lőcse, Betlér, Krasznahorka Gyönyörű), barlangok (jégbarlang, aragonit barlang, Domica), természeti szépségei (Magas-Tátra, Szlovák-karszt).

Télen lehet síelni lefelé és sífutó pályák a sípályák és Dedinky Mlynky. Leírás (7 + 2 pótágy) - 2 hálószoba, nappalival, TV-vel, saját fürdőszobával (mosdó, zuhanyzó, WC) és erkéllyel, kilátással a tóra (01.04 1, 1/3 + 1) - felszerelt konyha (elektromos tűzhely, hűtőszekrény, vízforraló), étkező asztal - bár kandallóval és nappali (12 mandátum) - fűthető terasz nappali TV-vel (22 mandátum) - 2 fürdőszoba (mosdó, 2x WC) - helyiség sílécek - szabadtéri terasz ülő (16 mandátum) - ingyenes WiFi internet - ingyenes parkolás a ház - központi fűtés - egész évben nyitva tartó busz 20 m. Vonat 900 m. Étterem üzemeltetése 150 m. Szállás található a faluban, és alkalmas a gyermekes családok és a kereső emberek a béke és a nyugalom. Mi ingyenes segítséget tervezése túrák és kirándulások.


15 EUR fő / éj 2 fő tartózkodó minimum 2 vagy több éjszakás
20 EUR fő / éjszaka, amikor tartózkodó minimum 2 fő részére 1 éjszakára
25 EUR fő / éjszaka mindig egy rénszarvas 2 éjszakára és több
30 EUR fő / éjszaka 1 fő elhelyezésére alkalmas 1 éjszakára
3 éves kor alatt ingyenes.
15 év alatti gyermekek mentesülnek üdülőhelyi díjat 10 € / nap.
Extra 9 € / éj.
Ár ÁFA-val és az idegenforgalmi adót.


Kapcsolattartó: John Mrenica: +421905481450
Livia Liptáková: +421907937784
e-mail: info@horarenvraji.sk
web: http://www.slovenskyraj.sk/horaren/